fredag den 24. februar 2012

Ny dansk kalender-app vil overtage Outlook og Google Kalender

Mange danskere bruger arbejdskalenderen til aftaler på tværs af arbejde, familie og venner, men de færreste har lyst til at skrive private aftaler i arbejdskalenderen. Samtidig er planlægning ofte besværlig via sms, mail og telefon, hvis der skal koordineres blandt flere personer.

Derfor har den danske iværksættervirksomhed, CirCal, lavet en kalender, som de selv håber, vil overtage pladsen fra Outlook og Google Kalender.
CirCal er planlægning og beskedfunktion i én og samme applikation, så du ikke behøver at maile, sende sms’er eller ringe på kryds og tværs for at lave en aftale, lyder det fra CirCal.

Med CirCal kan du inddele din kalender i cirkler, eller små kalendergrupper - eksempelvis Arbejde, Familie, Venner og Sport. På den måde kan du altså dele udvalgte aftaler med bestemte personer, uden at de ellers kan få adgang til hele din kalender. De inviterede i hver cirkel vil også kunne sende beskeder til hinanden.

Bruger du en kalender på telefonen i forvejen, eksempelvis iCal, Outlook eller Google Kalender, vil du automatisk kunne se dem i CirCal.
”I modsætning til de sociale netværk vi er vant til og bruger i dag, fokuserer CirCal ikke på her-og-nu statusopdateringer, men i stedet på relevante sociale relationer, på fremtidige planer, og på at gøre det nemmere at mødes i den virkelige verden”, siger Esben Damborg, CEO i CirCal.

Overblik over CirCal-features
Gør Circal til din foretrukne kalender: CirCal vil automatisk vise aftaler og aktiviteter fra din nuværende kalender (Outlook, iCal, Google).
Organisér dine kontakter: Lav sociale cirkler – venner, familie, arbejde, klassekammerater – for at gøre deling af events og aftaler let og enkelt.

Del kommende aktiviteter: Del kommende aktiviteter med venner, familie og andre cirkler, så de kan beslutte om de også vil deltage i aktiviteten.

Send beskeder: Lave aftaler med den indbyggede beskedfunktion, in-app messaging. Skriv med andre
deltagere, og følg samtalen for hver aktivitet eller aftale.

Invitér eller notificér: Det er let at invitere enkelte kontakter, eller cirkler, til events eller notificér dine nærmeste med en unik funktion, der fungerer ligesom ”cc”-funktionen du kender fra e-mails.

Din private kalender: Du bestemmer selv, hvilke aktiviteter og events du vil dele, og hvilke cirkler, du vil dele dem med (ingen grund til at dele hele din kalender).

Husk dine aftaler og sociale events: Hold dig opdateret med events i dine cirkler, så du altid er på det rette sted på det rette tidspunkt.

Undgå dobbelt-aftaler: Få et komplet overblik over aftaler med familie, venner og arbejde, så du aldrig kommer til at skulle være to steder på samme tid.

Del lokationer: Gør det let for din familie og venner at mødes med dig ved at dele lokationen på dine kommende aktiviteter.

Du finder CirCal i App Store.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar