torsdag den 28. februar 2013

Ny app holder dig fra at overspringshandle


Det er altid nemmere at overspringshandle end at gøre det, der skal gøres.
De to kammerater Ryan Orbuch og Michael Hansen fra Boulder High School i Colorado fik nok af overspringshandlingerne, da de skulle til eksamen sidste år.
Begge var alt for dygtige til at udskyde dagens læsnin, og de kom uundgåeligt til at stresse til sidst. Derfor besluttede de to 16-årige high school-elever sig for at gøre noget ved problemet.
Sammen har de nu udviklet Iphone App'en 'Finish.', som holder styr på dagens gøremål og sørger for, du kommer igang.
- Jeg havde set mig selv og så mange af mine venner have det svært og blive virkelig stresset over eksaminerne og skolen, siger Michael Hansen i et interview med The Denver Post.
App'en er en to-do liste, som holder styr på, hvad der skal laves og hvornår, og så kan man ellers gå igang med at krydse de færdige gøremål af på app'ens liste.
De to elever lancerede 'Finish.' den 16. januar i år, og over 16.500 gange er app'en blevet downloadet. Det er blevet til en lille månedsløn på ca. 90.000 kr den første måned til de to teenagere.
Det er ikke kun i USA, at man kan nyde godt af app'en. Finish. kan findes i den danske appstore til den nette sum af syv kroner.

Hent app'en her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar