fredag den 16. august 2013

iPhone 5S kommer i champagne farve med 128 GB



Rygterne tager til her op til Apples formodede præsentation af iPhone 5S den 10. september, og nu viser lækkede billeder en ny farve.

Det er KGI Securities analytikeren, Ming-Chi Kuo, der kan fortælle nyt om Apples planer med iPhone 5S.
Og Kuo er en mand, man godt kan tage alvorligt, da han tidligere har ramt helt rigtigt med information om Apples kommende produkter.


Der har tidligere været rygter fremme om, at iPhone 5S ville komme i guld eller champagne farve udover de sædvanlige sorte og hvide udgaver, men oplysningerne fra Kuo samt nedenstående lækkede billede bekræfter nærmest Apples planer.


Udover den nye farve, mener Kuo også at vide, at iPhone 5S vil komme i en 128 GB udgave, som vil fordoble den nuværende max kapacitet for iPhone på 64 GB.
Om det så betyder, at Apple vil stoppe med at tilbyde en iPhone med 16 GB, vides ikke, men deres politik har indtil nu været kun at producere tre forskellige kapaciteter i deres iPhone: 16, 32 og 64 GB.

Kuo understøtter også de tidligere rygter om, at iPhone 5S kommer med safir-belagt Home knap, hvori der er indbygget fingeraftrykslæser, som kan bruges til at låse telefonen op.
 
iPhone 5S vil - udover at få en ny og hurtigere A7 chip - også få opgraderet sin RAM til en LPDDR3 chip, og de vil tilsammen give Apples næste iPhone et pænt hastigheds-boost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar