torsdag den 29. marts 2012

Ny opdatering til iTunes


I går frigav Apple iTunes 10.6.1, en mindre opdatering, der skal løse et mindre antal fejl, der findes i version 10.6, som blev frigivet tidligere i marts.

Da iTunes 10.6 blev released den 7. marts, var det blandt andet med muligheden for understøttelse af 1080p-video og med muligheden for at synkronisere 192 kbps og 256 kbps lydkvalitet til andre enheder. Den seneste opdatering iTunes 10.6.1 udrydder blandt andet et par mindre bugs i forbindelse med den synkronisering.

Derudover løser opdateringen flere problemer, som kan forårsage at iTunes 10.6 afslutter uventet, mens du afspiller videoer, ændrer på størrelsen af covers i Gittervisning, og når du synkroniserer dine billeder til andre enheder.

Opdateringen løser også et problem, hvor iTunes låser, mens man synkroniserer sin iPod nano eller iPod shuffle, og så har der også været enkelte problmer med bestilling af tv-serier – ikke i Danmark - når man browser rundt i sit eget iTunes-bibliotek på et Apple TV.

iTunes 10.6.1 løser også et lille problem, hvor nogle iTunes-interface elementer ikke bliver korrekt beskrevet i VoiceOver og WindowEyes.

Opdateringen fylder 64.4MB og kan downloades via Softwareopdateringen i æblemenuen eller Apples egen supportside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar