mandag den 17. september 2012

Apple sælger 23 iPhone 5 i sekundet


Den nye iPhone slår forgængeren markant. Og den er end ikke på markedet endnu.

To millioner på blot 24 timer.
Så mange iPhone 5 er blevet forudbestilt på det amerikanske marked.
Det er mere end det dobbelte af den tidligere rekord på en million, som blev sat af iPhone 4S, da den blev lanceret af Apple.

 

Den bedste iPhone, ever

Hos det californisk baserede selskab glæder man sig ikke overraskende over de foreløbige salgstal, der er den første klare indikator på, at den nye smartphone bliver en salgssucces.
"iPhone 5 har knust den tidligere rekord, som indehaves af iPhone 4S, og kundernes reaktion på iPhone 5 har været fænomenal," siger Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing.
"iPhone 5 er den bedste iPhone endnu, det smukkeste produkt vi nogensinde har lavet, og vi håber, kunderne elsker det så meget, som vi gør," lyder det i pressemeddelelsen.

 

Efterspørgsel over udbud

Hovedparten af forudbestillingerne vil blive leveret til kunderne den 21. september, men en del af de kommende iPhone 5-ejere må dog vente til næste leveringsbølge i oktober. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.
iPhone 5 vil være tilgængelig i 356 Apple-butikker i USA kl. 8 lokal tid fredag den 21. september.

 

Tyndere og lettere

iPhone 5 er blevet en anelse tyndere, en anelse lettere og har fået en et lidt større skærm (4 tommer med et billede i 16:9-format), der synes at være tendensen blandt smartphones i øjeblikket.
Samtidig har Apple proppet en kraftigere processor i telefonen, der giver den to gange hurtigere processorkraft samt grafik i forhold til forgængeren. Også kameraet har fået en overhaling, ligesom der er puttet et nyt og markant mindre ladestik i.
Sidstnævnte betyder, at nuværende iPhone-kunder skal bruge adapter, hvis de vil gøre brug af ældre produkter i forbindelse med den nye iPhone.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar