fredag den 2. november 2012

Molyneux' Curiosity kommer i næste uge


Peter Molyneux, som de fleste kender som skaberen af Theme Park, Theme Hospital og især Fable, har premiere på sin næste titel i næste uge.
Det længe ventede Curiosity - What's Inside the Cube?, som har været hypet blandt tidens kommende iPhone-spil, udkommer den 7. november præcis kl. 9:22 dansk tid. Det fremgår ikke, hvorfor det lige skulle foregå på det klokkeslæt.


Idéen med spillet er, at en enorm klods med 60 milliarder stumper skal hakkes i stykker. Du er ikke ene om opgaven, men udfører den sammen med alle andre, der ejer spillet. For hvert lag kommer der ekstra minispil og sociale begivenheder, som skal stimulere spillernes interesse for at søge dybere ned i kubens dybde. Den spiller, der først når til kernen, får en præmie, der ifølge Peter Molyneux vil ændre vedkommendes liv for altid.

Spillet er udviklet af Molyneux' nye hold, 22Cans, og byder på et gigantisk, socialt eksperiment på iPhone og iPad. I titlen skal du hakke en stor kube i stykker sammen med tusindvis af spillere, og for hvert lag, der går i stykker, byder spillet på små præmier eller udfordringer. Spørgsmålet er i sidste ende, hvem der får smadret kubens sidste stykke, og hvad der bliver af præmier til vedkommende.

Curiosity bliver gratis at hente. Du kan holde øje med spillet på Facebook.

Se præsentation af spillet her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar