torsdag den 26. september 2013

Apple-brugere fortryder opdatering til iOS7

Tusindvis af iPhone-ejere har i god tro opdateret sin iPhone til det nye styresystem iOS7. Desværre fortryder mange af dem, men det er der ikke noget at gøre ved
Du bliver spurgt, om du vil installere den nyeste opdatering, når du sætter din iPhone til computeren. Det kan virke fristende, men pas på. Mange tusinde forbrugere fortryder opdateringen - og den kommer uden fortrydelsesret.
- Den nye update er forfærdelig! Det er ikke bare grimt, det fryser og arbejder langsomt. Der er intet godt ved det. Jeg er så ked af, at jeg opdaterede. Må finde en måde at afinstallere, eller jeg flipper ud!
Sådan skriver brugeren cwwinnie2 i Apples eget diskussionsforum. Og hun er ikke den eneste.
Endeløse mængder af brugere i forummet stiller fortvivlet det samme spørgsmål: ’Hvordan får jeg iOS6 tilbage?’. De mere end 600 besvarelser, der findes i bare én tråd, har nogenlunde samme ordlyd: 'Det kan du ikke'.
Hos Apple er der ingen fortrydelsesret. Det er til stor frustration for dem, der bittert fortryder, at de opdaterede, pga. misfornøjelse med det nye layout, batterilevetiden og hastigheden:
- Jeg leder desperat efter en måde at downgrade, iOS7 er meget skuffende, skriver brugeren Sneechy
Ifølge iPhone-eksperten, Carsten Norton, er det Apples politik, at man ikke kan 'neddatere', når man har opdateret – det har man aldrig kunnet.
- Det er Apples politik, at når de lancerer noget nyt, så er det kun dét, der gælder, siger han
Ifølge eksperten er der kun ét at gøre:
- Inden du opdaterer, skal du være helt sikker på, at det er det du vil, fordi du ikke kan få det gamle tilbage. Ellers må du finde en hacker…
Har du også downloadet iOS7 og fortrudt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar