mandag den 16. september 2013

Nye iPhones understøtter TDC’s LTE / 4G-net

Rygterne har svirret længe, men i sidste uge blev det så officielt. Den amerikanske mobilproducent Apple lancerer to nye iPhones.

For Apple-fans er det mest opsigtsvækkende, at der modsat, hvad Apple ellers traditionelt står for, nu er blevet lanceret en billig-udgave af den populære iPhone.

For TDC-kunder er det mest interessante, at begge de to nye iPhones understøtter TDC’s LTE-frekvenser på både 800 MHz og 2600 MHz.
 


Den billige
iPhone 5C (den billige) har rigtig mange af de funktioner, som Apple-brugere allerede i dag kender fra iPhone 5.

Eneste væsentlige opgradering er, at den nu også understøtter de store europæiske LTE-frekvenser og altså også dem, vi benytter i TDC’s netværk.

En yderligere forskel mellem iPhone 5 og iPhone 5C er, at 5C’eren primært er lavet i plastic og fås i fem forskellige farver; grøn, blå, gul, rød og hvid.
 


Den dyre
Mens 5C indholdsmæssigt lægger sit tæt op ad forgængeren, lanceres den nye topmodel iPhone 5S med Apples vanlige sans for iscenesættelse med et utal af forbedringer.

Blandt andet hurtigere processor, bedre kamera og større sikkerhed. Telefonen kan nu låses op af en fingeraftrykslæser placeret i ”hjem-knappen”. Også farverne er der ændret en smule på; iPhone 5S fås i sort, guld og sølv, alle lavet i metal og glas.
 


Lanceringsdato stadig ukendt
Apple har indtil nu kun nævnt lanceringssdatoer for nogle få lande uden for Danmark. Danmark ligger formentlig i den store gruppe af lande, hvor en lancering ifølge Apple bliver senest til december.
Hvad priserne bliver i Danmark er dog stadig uvist. men vi vil skyde på omkring 4500,- for 5C og 5300,- for topmodellen 5S



Ingen kommentarer:

Send en kommentar