tirsdag den 10. september 2013

iPhone 5C En farverig telefon med et farverigt iOS

Phil Schiller, senior vicepræsidenten for Apple, gik her til aften på scenen, for i første omgang, at offentliggøre den nye iPhone 5C, der bedst kan beskrives som en meget farverig smartphone med et tilsvarende farverrigt operativsystem, iOS7.

Designet er markant anderledes end iPhone 5, da bagcoveret og siderne består af et helt stykke solidt polykarbonat (plastik). Phil Schiller kunne heller ikke lade være med at sige, at vi sikkert allerede havde set billeder af den og det var ifølge ham selv "cool!, men vi havde ikke set den som i denne video":


Den bliver i første omgang tilgængelig i blå, hvid, rød, gul og grøn, og for ~200 kroner ekstra, kan du købe et matchende cover, der giver et endnu mere farverrigt og spraglet look.


Indmaden i den nye telefon er nærmest identisk med det man finder i en iPhone 5. Den kommer ikke overraskende med den samme A6-chip, samt et lignende 8 megapixel iSight-kamera. De lover dog et bedre fremadrettet kamera til Facetime og Skype, samt understøttelse af flere forskellige 4G-LTE-båndbredder en nogen anden smartphone i verden, samt dual-band WiFi og BlueTooth 4.0.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar