torsdag den 17. oktober 2013

Anmelderne er enige. Apple har skabt to nye vinder-iPhones

Embargoen på anmeldelser af iPhone 5S og iPhone 5C blev løftet i går aftes i USA, så nu er de amerikanske tech-sider oversvømmet med anmeldelser, der stort set er rosende hver og en.

Herunder kan du se, hvad de forskellige anmeldere har at sige om Apples nye mobiltelefoner og styresystem.

iPhone 5S



Walt Mossberg, AllThingsD:
Efter at have testet iPhone 5S i en uge, kan jeg sige, at jeg kan lide den og anbefaler den til alle, der er på udkig efter en avanceret high-end mobiltelefon.
Hvis du er en iPhone fan med en model ældre end iPhone 5, vil iPhone 5S være et væsentligt skridt op. Ejer du en iPhone 5 vil der være mindre grund til at opgradere, med mindre du vil have fingeraftrykslæseren og det forbedrede kamera.

Ed Baig, USA Today:
Alt i alt gør de nye funktioner i iPhone 5S markedets bedste mobiltelefon endnu bedre, hvilket ikke mindst skyldes, at Apple ejer hele bruger-oplevelsen fra ende til anden.

Efter min mening er iOS stadig mere simpelt at bruge end Android, og det er blevet endnu mere simpelt med iOS 7. Apple frigiver deres nye operativsystem til alle deres mobiltelefoner på én gang, mens Android opdateringerne kommer som spredt fægtning til dennes enheder. Og Apple har stadig flest apps.

Luke Peters, T3:
iPhone 5S har potentialet til at blive den mest nyskabende iPhone siden den allerførste.


Apple vil helt klart fremtidssikre deres mobiltelefon samtidig med, at de giver udviklerne mulighed for at udnytte alle kræfterne i 64-bit arkitekturen, A7-chippen og M7-co-processoren.
Lige nu vil du ikke opleve, hvad iPhone 5S egentlig kan, men giv det seks måneder, og så vil vi se nogle virkelig banebrydende applikationer dukke op.

Darrell Etherington, TechCrunch:
Med iPhone 5S kan Apple igen prale af at have den bedste smartphone på markedet.

Hardwaren minder måske nok om sin forgængers på en række vigtige punkter, som for eksempel 4 tommer Retina skærmen, men der er dramatiske forbedringer på blandt andet kameraet, der vil gøre en stor forskel i den dagligdags brug, samt fingeraftrykslæseren som jeg allerede savner, når jeg skifter tilbage til ældre generationer eller iPhone 5C.
Og takket være 64-bit A7 processoren vil denne telefon - mere end nogen anden iPhone før den - være en enhed, der bliver stadigt mere appellerende, efterhånden som software økosystemet haler ind på hardwaren.
Det er en virkelig god nyhed for de potentielle købere, som er på udkig efter noget, der ikke så let bliver erstattet af den næste store nyhed, der bliver præsenteret.

iPhone 5C



Scott Stein, CNET:
Apple har måske ikke sat det globale smartphone marked i brand, men iPhone 5C er endnu et lille skridt i retning af en mere prisvenlig iPhone.
Og hvis jeg skulle vælge en iPhone, der ikke var det nyeste nye, men som stadig har alt det, som de fleste har brug for til at gøre alt det, de gerne vil, så ville jeg vælge iPhone 5C.

Myriam Joire, Engadget:
Det er nemt at være kynisk og affærdige iPhone 5C som bare værende en iPhone 5 i en farverig plastikskal, men så ville man misse pointen... iPhone 5C arver hævdvundne funktioner fra iPhone 5 og får samtidig et par nye, som 1,2 MP front kameraet. Men det er kun den halve historie.


Det er iOS 7, som virkelig skiller iPhone 5C (og iPhone 5S) fra flokken takket være et vellykket redesign og en række nye funktioner.
Med iPhone 5C opnår Apple en synergi mellem hardware og software, hvis lige ikke tidligere er set.

Anand Lal Shimpi, AnandTech:
iPhone 5C er en velbygget enhed. Uanset hvordan du vender og drejer det, er den en perfekt erstatning for iPhone 5.

Hvis du havde planlagt at købe en nedsat iPhone 5, når iPhone 5S kom ud, vil iPhone 5C ikke have nogen problemer med at udfylde den rolle. Dens processorkraft, batteritid og kamera kvalitet er alle mindst lige så gode som 5'eren.

iOS 7



Vincent Nguyen, SlashGear:
Det nye iOS 7 til iPhone og iPad har ikke nogen lille arv at leve op til, og det holder sig på ingen måde tilbage. Designet er blevet opfrisket, men opdateringen går også dybere end det ved at strømline de mest brugte funktioner, skrælle de værste overflødigheder fra og opgradere ting som Siri.
Det er den iOS opdatering, vi har ventet på, og den kommer ikke kun til iPhone 5S og iPhone 5C, men også til de fleste ældre generationer af iPhone og iPad.


Mat Honan, Wired:
iOS 7 er smukt. Det er her Apples designchef, Jony Ive, får lov til at imponere med en palette af bits i stedet for atomer, og resultatet er fantastisk.

Dets udtryk er meget moderne, fuld af friske farver og stilige skrifttyper. Det er mere ikonisk og mindre tegneserie-agtigt: Det gamle kunstlæder er smidt ud til fordel for tomme flader, der lader billeder og data tale.
Det er også mere effektivt at arbejde i takket være en allesteds nærværende søgebar, bedre notifikationer, bedre rutevejledning og en klart forbedret Siri-assistent.

Darrell Etherington, TechCrunch:
Det nye mobile operativsystem er en stor visuel forandring og vil nok være lidt forvirrende for de brugere, der opgraderer fra iOS 6. Men på de vigtigste områder er det ikke så forskelligt fra det, du er vant til, og mange af forandringerne er absolut til det bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar