onsdag den 17. oktober 2012

Apple lancerer noget nyt på tirsdag

Med officielle invitationer til et pressemøde, hvor man vil vise 'en lille smule mere' frem, har Apple bekræftet, at vi nok får en iPad mini tirsdag.

Apple udsendte i aftes en invitation til de amerikanske journalister som man gerne vil have med til den ventede lancering på tirsdag den 23. oktober - altså om under en uge. Men efter de seneste dages rygter, så er der nok også mere i vente end en enkelt lille iPad

På invitationen står, at Apple har "en lille smule mere at vise jer", hvilket er en ganske klar hentydning til at der kommer en mindre iPad.

Hvis man skal stole på de hidtige rygter om iPad Mini, så vil den have en 7,85-tommer skærm og vil være tilgængelig i de sædvanlige hvide og sorte farver.

Sitet Appleinsider mener at vide, at iPad mini kommer i hele 12 forskellige udgaver fra 8Gb til 64 GB med Wifi og 3G/4G, og dermed når vi helt op på 24 forskellige iPads. Historien bygger på en intern lagerliste, hvor de nye modelnumre skal figurere.

Hvad 'We've got a little more to show you', som der står på invitationen nøjagtigt kommer til at betyde, det må vi vente med at finde ud af, men vi tror også på at Apple præsenterer en ny Mac mini-computer og en 13 tommer MacBook Pro med Retina-skærm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar