mandag den 14. maj 2012

Foxconn bekræfter fjernsyn fra Apple


Så er der båret nyt brænde på rygtebålet. Foxconn-bossen Terry Gou har i et interview med China Daily afsløret, at fabrikkerne forbereder sig på at producere et fladskærms-tv for selveste Apple.

Gou siger i interviewet, at Foxconn forbereder sig til iTV, selvom hverken udvikling eller produktion endnu ikke er påbegyndt. En af forberedelserne er, ifølge Gou, en helt ny fabrik, der opføres som et fifty-fifty joint venture i samarbejde med Sharp – der ifølge rygterne skal producere panelerne i Apples kommende tv.

I sidste uge skrev vi, hvordan websitet Cult Of Mac har fået produceret konceptbilleder af Apples tv, baseret på udtalelser fra en anonym kilde inden for murene hos Apple. Ifølge kilden vil tv'et være udrustet med både Siri-stemmegenkendelse og et iSight videokamera til Facetime-videoopkald.

I weekenden spredtes også rygtet om, at Apple ville overtage den tyske fladskærmsproducent (blandt meget andet, red.) Loewe, men de rygter skød Loewe ned inden for få timer. Det forventes, at Apple vil lancere sit fjernsyn i 2014.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar