fredag den 3. august 2012

Næste iPhone udstyret med en ny skærm teknologi


Den hårdtramte japanske elektronikproducent Sharp afslørede torsdag, at selskabet vil begynde levering af skærme til den nye iPhone 5 allerede i august, hvilket øger analytikernes tro på, at de får den nye version af Apples populære telefon at se.

Det har ellers indtil nu været usikkert om den nye smartphone fra Apple ville blive præsenteret i september eller oktober, men med den nye udtalelse fra Sharp øger troen på, at det bliver i september, hvor Apple allerede har planlagt en produktlancering den 12. september, og at den dermed er parat til det vigtige julesalg.

Nogle analytikere havde troet at produktlanceringen den 12. september var forbeholdt den nye iPad Mini, da de ikke troede på at den nye iPhone kunne nå at blive klar til den dato. Det har dog ændret sig efter udtalelserne fra Sharp.
Sharp er én ud af tre leverandører af skærme til den nye iPhones skærm. De to andre er LG Display og Japan Display.

Apple udstyrer den næste iPhone med en større skærm efter Samsung Electronics præsenterede sin seneste Galaxy smartphone med en 4,8-tommer touch-screen. Tidligere er det kommet frem at panelerne vil være 4 tommer hjørne til hjørne, hvilket er 30 pct. større end de nuværende iPhones modeller.

De nye iPhone skærme vil også være tyndere end deres forgængere, da Apple gør brug såkaldte in-celle paneler. Den nye teknologi integrerer touch-sensorer i det flydende krystal-display, hvilket eliminerer touch-screen laget, der findes i de nuværende iPhones, og dermed kan telefonen gøres smallere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar