torsdag den 25. april 2013

Apple klar med nye styresystemer til juni

Apples udviklerkonference WWDC kommer i år til at foregå fra den 10. til 14. juni i San Franciscos Moscone West-center, oplyser selskabet onsdag.

Ganske som de tidligere år vil konferencen fokusere på de to store platforme iOS og OS X, og Apple vil højst sandsynligt benytte lejligheden til blandt andet at vise den næste og syvende version af iOS-styresystemet frem for offentligheden.

- Vi glæder os til at mødes med den utrolige gruppe af iOS- og OS X-udviklere til WWDC 2013. Vores udviklere har haft det mest produktive og profitable år nogensinde, og vi glæder os til at vise dem de seneste fremskridt inden for software-teknologi og udviklerredskaber, så de kan skabe innovative nye apps, siger Apples marketingchef Phil Schiller i en pressemeddelelse.

- Vi kan ikke vente, til de får de nye versioner af iOS og OS X i hænderne til WWDC.
Til WWDC får udviklerne således at se, hvad fremtiden bringer for de to platforme, så de er godt rustet til det kommende udviklingsarbejde. Dette års konference kommer til at byde på mere end 100 tekniske sessioner, test og events, som en lang række Apple-ingeniører vil stå for.

Udviklerkonferencen falder på et tidspunkt, hvor der har været en lang pause i selskabets lancering af nye produkter. Apple har ikke haft en større produktevent, siden de afslørede lillebroren til den populære iPad, iPad mini, samt nye Mac-computere for et halvt år siden.

I forbindelse med tirsdagens offentliggørelse af selskabets kvartalsregnskab antydede Apple-boss Tim Cook, at der ikke kommer nye produkter - herunder heller ikke en eventuel iPhone 5S - før til efteråret, så meget tyder på, at WWDC kun kommer til at handle om software. Men intet er sikkert. Ved sidste års udviklerkonference afslørede Apple flere nye hardware-produkter, herunder den første Mac med Retina-skærm.

Om alle omstændigheder bliver den 10. juni en travl dag for Beep-redaktionen og alle de andre tech-redaktioner rundt om i verden – det er nemlig ikke kun Apple, der har annonceret nyheder, også Microsoft og Sony har inviteret pressen til henholdsvis Xbox- og Playstation-events denne dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar