torsdag den 4. april 2013

Rygte: Ny iPhone kommer til sommer


Traditionen tro var der ikke gået mange uger, efter Apple i september sidste år havde lanceret den længe ventede iPhone 5, før de første rygter om en iPhone 5S dukkede op.
Nu er der igen kommet godt gang i rygtemøllen om en efterfølger til Apples nyeste smartphone. Efter en mindre storm af rygter om lanceringen, skriver det amerikanske nyhedsmedie Wall Street Journalnu ifølge Gotta Be Mobile, at den næste iPhone, efter al sandsynlighed iPhone 5S, formentlig bliver lanceret i sommeren 2013 – og at Apple påbegynder produktionen af telefonen i løbet af dette kvartal.
Oplysningerne kommer angiveligt fra personer med indgående kendskab til iPhone 5S-produktionen, og Wall Street Journal skriver således, at den nye telefon kommer til at ligne iPhone 5 i designet, men at den kommer med en række opdaterede funktioner samt et bedre kamera og en hurtigere processor.
Apple afholder hvert år en udviklerkonference i juni kaldet WWDC, og Apple har førhen fremvist tidligere iPhone-versioner til denne event. Sammenholdt med de nye rygter fra Wall Street Journal kan der derfor meget vel være tale om en iPhone 5S-lancering engang i juni i år. Om alle omstændigheder må de mange Apple-fans væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar