torsdag den 15. december 2011

Apple dominerer Google

Google har netop annonceret, hvilket ord der har været de mest søgte i 2011. Og selvom det absolut mest søgte ord ikke stammer fra Apple, så er deres fingeraftryk stadig overalt i søgeresultaterne.

Når det kommer til de mest søgte ord inden for forbrugerelektronik, bliver de fem øverste pladser nemlig fordelt således, at Apple indtager de første tre pladser og henviser konkurrenterne til de øverige resultater. Altså nærmest på samme måde som det ser ud i virkeligheden.

1: iPhone

2: Apple

3: iPad

4: Sony Ericsson

5: Samsung

Samtidig dukker søgeordet iPhone 5 også op som det hurtigste voksende søgeord i 2011, og det er altså vel og mærke en model der endnu ikke findes. Alligevel er der også mange er gerne vil se et billede af den, og således var iPhone 5 det andet mest søgte billederord, kun overgået af teenage idolet Justin Bieber.

Du kan se alle listerne inde på googledkpress.blogspot.com og se de mest søgte danske kendisser, populære søgninger for musik, billeder, mad, politikere og meget andet.

Yahoo annoncerede for kort tid siden også deres liste over de mest søgte ord, og der var det også iPhone der var at finde øverst på listen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar