fredag den 30. december 2011

Op til fire gange flere nyaktiveringer af iPhones i juledagene

I de lande, hvor man fejrer julen på vestlig vis med gaver, har antallet af nyaktiverede iPhones ligget på et niveau, der er op til fire gange højere end i resten af december.

Antallet af nyaktiveringer af iOS- og Androidenheder har været op til fire gange det normale i juledagene viser en rapport fra Localytics. Der er målt på gennemsnittet af den 24. og 25. december og sammenlignet med gennemsnittet for resten af december.

Størst forskel er der i Storbritanien, hvor niveauet er 4 gange højere end normalt. Herefter følger resten af landene i undersøgelsen. I to lande, Kina og Japan, er der observeret en lavere rate af nyaktiveringer i juledagene end i resten af december. Det skal dog i lige så haj grad ses i det lys, at der i eksempelvis Japan er meget få kristne og at de derfor ikke fejrer jul på samme måde som os andre.

Grafen herover er altså ikke kun et udtryk for smartphones (gave-) popularitet, men i lige så høj grad et udtryk for hvor mange der fejrer jul i det pågældende land, og vel også hvordan gavekulturen er. Samt selvfølgelig det faktum, at man i mange lande åbner gaver den 24. december – en dag som slet ikke er talt med i tallene for juleaktiveringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar