torsdag den 1. december 2011

Infinity Blade II: Et nyt mesterværk på App Store


iOS-spillet Infinity Blade II vil med garanti slå benene væk under enhver iPhone-gamer, selv de garvede vil blive imponeret over, hvad iPhonen kan præstere rent grafisk.

iPhone-spillet Infinity Blade skabe med rette en del opmærksom på grund af den fantastiske grafik, da det udkom for et års tid siden. Nu er toeren så klar til de hungrende gamere, og endnu engang sættes der nye standarder for hvad iPhonen kan præstere.

Spillet er ikke mindre end fantastisk og et par niveauer over det vi så i etteren, specielt hvis man har en iPhone 4S eller en iPad 2. Det gælder ikke kun det grafiske, men også selve historien og den kunstige intelligens. Grundprincippet i spillet er den samme, nemlig at man skal kæmpe røven ud af bukserne og via genfødsler spiller den samme historie igen og igen. Denne gang giver det dog en del mere mening, da da ikke blot løse som som man starter for fra hver gang. Der er nemlig en mere tydelig udvikling fra gang til gang.

Det er ganske enkelt imponerende, at en enhed vi kan have i vores skjortelomme kan præstere så meget. Skal man koge det hele ned til et enkelt ord, så er Infinity Blade II et mesterværk. Jeg vil ikke kede læserne med flere ord (læs: jeg vil helle spille end skrive), men blot opfordre til, at man får investeret i spillet og kommer i gang. Og husk: Infinity Blade II fås kun til iOS.

Infinity Blade II kan hentes i App Store for 42 kroner – spillet er universelt og virker derfor også på iPaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar