onsdag den 8. februar 2012

Apple 0,7% foran Samsung

Der er ikke nogen tvivl om, at Apple havde et fremragende fjerde kvartal af 2011, hvor de solgte 37 millioner iPhones. Dermed har de en markedsandel på 23,5% for smartphones. Det betyder, at de er den største producent af smartphones, lige nøjagtig foran Samsung, der med 36 millioner solgte står for 22,8% af markedet.

Apple og Samsung har mange verserende sager, og de minder mest af alt om et par kamphaner, derfor passer det uden tvivl også Apple ganske fint, at de lige præcis er foran Samsung. Apples salg er steget med 128,4%, men rent faktisk har Samsung haft endnu større fremgang, da deres salg er gået frem med hele 275% i forhold til samme kvartal forrige år.

De andre producenter i top 5 er Nokia, Research in Motion (BlackBerry) og HTC. Der er dog ikke nogen af dem, der kommer i nærheden af Samsung og Apple’s tal. Dem der kommer nærmest er Nokia, der med 19,6 millioner solgte nærheden har solgt omkring halvt så mange som Samsung.

Undersøgelsen der er lavet i IDC, viser også at der i alt blev solgt 157,8millioner smartphones i sidste kvartal af det forgangne år, hvilket svarede til en stigning på 54,7%

Ingen kommentarer:

Send en kommentar