torsdag den 2. februar 2012

Detaljer om iPad 3 afsløret!

En anonym kilde, der påstår at være i besiddelse af en prototype af Apples kommende iPad 3 har sendt skærmdumps fra et udviklingsværktøj, der angiveligt beviser, at maskinen har en hurtig quadcore-processor og LTE-forbindelse. Det skriver websiden Boy Genius Report.

Skærmbillederne fra programmet iBoot viser, at iPad 3 er udstyret med en chip, der har fire processorkerner. Det er dobbelt op i forhold til iPad 2 og en firdobling i forhold til originalen fra 2010. De fire processorkerner betyder ikke nødvendigvis, at iPad 3 bliver dobbelt så hurtig som iPad 2, men det skulle gøre maskinen i stand til at køre endnu mere avancerede apps og klare flere samtidige opgaver.

Hurtigt internet på farten
Det ser også ud til, at iPad 3 bliver udstyret med LTE-modem, der gør det muligt at komme på nettet med meget højere hastigheder end vi ellers har været vant til. Telia og TDC har netop åbnet for deres LTE-netværk herhjemme, og lover download-hastigheder på farten på op til 80 megabit per sekund.

Der har længe været rygter ude om, at iPad 3 vil få en skærm med ekstrahøj opløsning – angiveligt 2048 x 1536 pixel – men det er der ikke noget bevis for i skærmbillederne, der er blevet sendt til Boy Genius Report.

Der er udbredt forventning om, at Apple vil annoncere iPad 3 til marts eller april. Den oprindelige iPad røg ud i butikkerne i USA den 3. april 2010, og iPad 2 blev lanceret den 11. marts sidste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar