mandag den 11. juni 2012

I aften lanceres iOS 6


Glæd dig. Nu er det ganske vist: Vi får en ny udgave af Apples mobile operativsystem i aften. Her er, hvad vi kan forvente ...

Se godt på billedet. To mænd er i gang med at pynte op i Moscone Center konferencecenteret i San Francisco, inden Apple skyder årets udgave af Worldwide Developer Conference i gang i aften klokken 19, dansk tid. Og skiltet giver os et temmelig håndfast hint om, at der præsenteres en ny udgave af styresystemet iOS i aften.

Samtidig har brugere på et kinesisk forum i weekenden fundet links til en side, hvor udviklere kunne downloade iOS 6.0. Linkene virker ikke længere, men de viste, hvilke enheder der er kompatible med iOS 6.0 – og det lader til, at brugere med den første iPad må undvære den kommende opgradering, mens iPhone-ejere, der har mindst en 3GS-model, er sikre. Der skulle også komme opdateringer til Apple TV – og en beta af Safari-browseren.

Hvad iOS 6 reelt byder på, er der meget lidt informationer om. Det siges, at Apple vil skodde Google Maps til fordel for sin egen korttjeneste med 3D, og at Facebook integreres i iOS på samme måde som Twitter. Derudover vil Noter og Påmindelser blive gjort iCloud-kompatible, så indhold synkroniseres på tværs af enheder.

Men det er ikke kun iOS 6, der skal præsenteres i aften – ifølge rygterne bliver det den største Apple-lancering nogensinde med opdateringer af stort set hele maskinparken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar