mandag den 4. juni 2012

TV 2 arbejder på et Apple TV-app

Den danske TV-station TV 2 skriver på Facebook, at de arbejder på en Apple TV-app. Eftersom man ikke kan installere apps på den nuværende Apple TV, kunne det tyde på, at TV 2 ved at Apple snart gør det muligt.

Ved danske TV 2 noget, som vi andre ikke ved? Forespurgt hvorfor AirPlay-spejling ikke virker med den nye TV 2 Play-app, svarer Katja fra TV 2s kundeservice, at “Vi arbejder på, at lave en decideret Apple tv app, lige som vi også udvikler på andre smarttv-apps.”

Det er jo meget klar tale: TV 2 siger, at de er ved at udvikle en app til Apple TV. Dette er meget interessant, fordi man på nuværende tidspunkt ikke kan installere apps på Apple TV. Hvorfor udvikle en app, der ikke kan installeres noget sted? Svaret kan næsten kun være, at TV 2 har viden om, at Apple er på vej med en opdatering til Apple TV (eller måske ligefrem et rigtigt fjernsyn), der gør det muligt at installere apps.

Der er mange der forventer netop dette, men at begynde udviklingen af en avanceret TV 2-app alene på rygter, virker som noget af en chance.

Er der tale om en misforståelse?
Der kunne være tale om en banal misforståelse, men TV 2 nævner selv Apple TV-apps i sammenhæng med at de udvikler apps til andre smartTV, så måske er der alligvel noget om sagen.
Det er ikke helt urealistisk, at Apple vil lancere et TV eller en opdaterret Apple TV, der kan afvikles TV-apps. I den forbindelse kunne det sagtens tænkes, at de ville have det hele på plads fra lancerginen, så man i udvalgte lande kunne finde lokalt TV-indhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar