onsdag den 17. august 2011

Apple skal sælge B&Os helt nye systemer

Apples europæiske butikker får snart B&O-produkter på hylderne. Nyt B&O-brand og netbutik er også på vej.
Med nye produkter og et nyt brand vil B&O sparke døren ind hos amerikanske Apple. For nylig underskrev B&O en aftale med Apple, der baner vejen for et styrket samarbejde med den amerikanske elektronikgigant.
"Vores nye produkter skal sælges gennem alle Apple-butikkerne i Europa. Indtil nu har vi solgt produkter gennem 10-15 Apple-butikker i USA, men der er 288 butikker i alt i USA, så vi arbejder på at ekspandere der også," siger Tue Mantoni, der tiltrådte som CEO ved B&O i marts.

Apple skal hjælpe B&O i kontakt med nye og yngre kunder.
"Mange kunder skal få øje på vores produkter og vores brand der - og så forelske sig i dem og i vores brand. Det er vores håb." siger han.

 Det bliver helt nye produkter fra B&O, som kommer til at ligge i butikkerne. Tre produkter lanceres, inden 2011 er omme, fortæller topchefen, der dog ikke vil komme nærmere ind på produkterne, andet end at det er såkaldte "stand-alone" produkter. B&Os Beosound 8, den såkaldte højttalerstation til iPhone fra Apple, vil også komme i en ny udgave i Apple-butikkerne.

De nye produkter skal også sælges via internettet i en ny netbutik, som B&O selv kommer til at stå for.
"Vi får en e-butik, hvor du kan købe disse produkter faktisk fra hele verden," siger han.

De nye produkter skal sælges under et helt nyt sub-brand. Det er endnu en hemmelighed, hvad brandet kommer til at hedde. Men ifølge topchefen vil det signalere, at det har med B&O at gøre. Sub-brandet vil kunne tiltrække nogle "nye" og "yngre kunder", lyder topchefens håb.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar