tirsdag den 16. august 2011

Har Apple snydt og manipuleret i Galaxy tab-sagen?


I sidste uge blev der nedlagt fogedforbud mod import og distribution af Samsungs Galaxy Tab 10.1 i hele EU, da Apple klagede til de tyske myndigheder over, at Samsung havde plagieret deres iPad 2.

Nu viser det sig dog, at de papirer, som Apples europæiske advokater, Freshfields Bruckhaus Derringer, indgav til retten i forbindelse med klagen, ikke er helt sande.


På side 28 i dokumentet er der lavet en sammenligning af iPad 2'en og Samsung Galaxy Tab 10.1, der skal vise, hvor ens de to produkter rent faktisk er.

Problemet med billedet er imidlertid, at der er blevet manipuleret med størrelsesforholdet på det, så Galaxy Tab 10.1 har fået samme forhold som iPad 2'en, nemlig 3:4. I virkeligheden er førstnævnte dog 16:10 i sit forhold, og derfor markant smallere.

Hos Techcrunch har de lavet et billede, der tydeligt viser forskellen mellem den ægte og den manipulerede Galaxy Tab 10.1.

Hvordan "fejlen" helt præcist har sneget sig ind i dokumentet, og hvem der i så fald er ansvarlige for den, er endnu uvist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar