torsdag den 4. august 2011

Find My Mac på vej til OSX

Apple har åbnet for udviklingen af en ny feature, der skal gøre det muligt for dig at spore din Mac - featuren kommer med iCloud.

Akkurat som det i dag er muligt at spore din iPhone og iPad gennem featuren Find My iPhone, så skal det inden længe også være muligt at spore din Mac, hvis du skulle være så uheldig, at den bliver stjålet, eller du glemmer den et sted.

Find My Mac bliver mulig at anvende fra alle andre computeres webbrowser, ligesom det selvfølgelig også bliver muligt at opstøve den bortkomne Mac via din iOS-enhed. Når du så har fundet Mac'en, så kan du få enheden til at afspille en lyd, så du i klasselokalet med de mange MacBooks kan finde frem til din egen maskine.

Som ved Find My iPhone er det muligt at låse Mac'en på afstand, ligesom det bliver muligt at slette indholdet på maskinen. Dog skal det bemærkes, at man ved sletning af al indhold ikke længere kan lokalisere den bortkomne maskine.

Find My Mac bliver en gratis feature, som kun kræver at man opretter sig som iCloud-bruger, når det inden alt for lang tid bliver muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar