onsdag den 3. august 2011

iPhone 5 er forsinket

Kilder tæt på Apple siger nu, at iPhone 5 først kommer til oktober, og ikke til september som forventet.

iPhone-fans kommer måske til at vente lidt endnu på næste generation af den populære smartphone. Ifølge kilder tæt på Apple, der har talt med det indflydelsesrige website All Things D, er rygterne om en september-lancering falske. I stedet kommer telefonen først til oktober.

Telefonselskaber gør klar

Da Apple stik imod deres sædvane ikke lancerede en ny iPhone til World Wide Developer-konferencen i juni, begyndte alle analytikerne at lede efter argumenter for et andet lanceringstidpunkt.
På et tidspunkt fandt nogle observante journalister ud af, at den amerikanske telegigant AT&T havde aflyst alle ferie-forespørgsler i september. Det fik de fleste til at tro, at telegiganten gjorde klar til et stort iPhone-ryk i september. Men til All Things D siger den anonyme kilde, at AT&Ts ferie-omrokeringer intet har med iPhone at gøre. Og det korte svar på, hvornår man kan forvente en lancering er: 'Oktober.'

Tyndere, men med større skærm

Det kan dog være, at der er tale om, at kilderne taler forbi hinanden. Måske bliver telefonen annonceret i september, men bliver først tilgængelig i butikkerne til oktober. Under alle omstændigheder bliver rygterne mere og mere interessante angående iPhone 5.
Hvor man indtil for nylig havde forventet en formfaktor, der minder om iPhone 4, siger rygterne nu, at iPhone 5 bliver tyndere. Også selvom den får en større skærm. Men vi må vente nogle måneder endnu på at få endelig besked.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar