onsdag den 17. august 2011

første opdatering til Lion er frigivet.

Apple har frigivet den første opdatering til Lion, som udkom for fem uger siden. Opdateringen, Mac OS X 10.7.1, udkommer i to versioner: en til alle computere, der kører Lion 10.7.0, og en anden specifikt rettet mod de nye MacBook Airs og Mac minis.

Opdateringen har blandt andet til formål at gøre Wi-Fi-forbindelser mere pålidelige. Flere brugere har klaget over at have mistet forbindelsen efter at have vækket deres computere fra dvale, og problemet bør ifølge Apple altså nu være løst. Et problem med videoafspilning i Safari er også blevet løst, mens et andet problem, hvor lyden kunne forsvinde når man brugte en HDMI-udgang, også burde være blevet klaret.

Den version af opdateringen, der er udkommet specifikt til de nye MacBook Airs og Mac minis, løser et problem, hvor skærmen på en Air kunne flimre, og forhindrer at den bærbare computer starter sig selv, når MagSafe-adapteren sættes i. Mac mini har fået fikset et problem med SD-kortindgangen, der før arbejdede ved for lav hastighed med SD- og SDHC-kort.

De brugere, der har installeret opdateringen på bare 17,4 MB, rapporterer om forskellige resultater. Nogle mener at opdateringen har gjort Lion hurtigere, og rettet andre problemer end dem, der er nævnt i den officielle liste fra Apple, mens andre klager over stadig at have problemer med, at en sort skærm, der har fået anvnet Black Screen of Death, dukker op på forskellige tidspunkter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar