torsdag den 19. april 2012

iPhone 5 - nu i flydende metal

Apples næste iPhone vil være pakket ind i et helt nyt chassis, formet af flydende metal. Det mener i hvert fald den sydkoreanske nyhedstjeneste ETNews, der også spår, at iPhone 5 vil blive lanceret i juni måned. Metalbagsiden vil gøre den nye iPhone både lettere og mere robust end den nuværende model, der er forsynet med en glasbagside.

Selv om rygterne umiddelbart lyder lidt fantastiske, så er det værd at bemærke, at Apple i 2010 underskrev en "evig, verdensomspændende, eksklusiv licensaftale" med firmaet Liquidmetal Technologies, der giver Apple lov til at bruge deres teknologi.

Om teknologien skal bruges i iPhone - eller i kommende udgaver af MacBook Air og -Pro, kan man kun gætte på. Men æbledesigneren Jonathan Ive er kendt for at forelske sig i nye materialer og lege med dem i produkterne. Således blev unibody-teknologien forfinet og flyttet fra bærbare til mobiler og tablets.

Her på redaktionen tror vi ikke på at iPhone 5 (eller "den nye iPhone" som den sandsynligvis vil hedde) kommer før til efteråret. Oktober er et godt bud.

Vil det være en god ide at skifte iPhone 4S'erens glas ud med metal? Hvad mener du?


.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar