onsdag den 11. april 2012

iPhone 5 til oktober

Stort set lige siden iPhone 4S blev lanceret, har der været en masse rygter omkring den næste iPhone 5. En af rygterne har lydt på, at den eksempelvis ikke kommer til at hedde iPhone 5, men kommer til at følge den nye iPads eksempel med ikke at have et navn, men blot kommer til at hedde den nye.

Der er dog stadig en overvejende sandsynlighed for at den kommer til at hedde iPhone 5. Og hvis man skal tro de seneste rygter, så lader det mere og mere til, at den kommer i handlen til oktober.

De relativ håndgribelige rygter stammer fra Foxconn, der er den største leverandør af komponenter til både iPhone og iPad. Det er naturligvis ikke en officiel udtalelse fra Foxconn, men derimod chefen for deres HR afdeling.

Der har tidligere gået rygter om, at den allerede skulle komme til juni, men dette afviser HR medarbejderen. Man kan med rette spørge sig selv, hvorfor en HR medarbejder skulle have viden om dette. Grunden til dette skal dog findes i, at det naturligvis er HR afdelingen der skal sørge for at der er bemanding til at producere tingene.

Det forlyder i samme ombæring også, at Foxconn skal ansatte omkring 18.000 nye arbejdere til deres fabrik for at imødekomme kravet til produktionen af iPhone 5 dele. Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at der vil blive ved med at komme en masse rygter lige indtil den bliver lanceret på et givent tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar