torsdag den 28. juli 2011

Apple vil være tyndere

To forskellige Apple-orienterede weblogs rapporterer, at æblefirmaet tester MacBook Pro-maskiner, der er lige så tynde som MacBook Air


Apple er på vej med bærbare computere med 15- og 17-tommer skærme, der er lige så tynde og lette som firmaets nye MacBook Air-computere. Det er i alt fald hvis vi skal tro webloggen MacRumors.com, der har informationen fra unavngivne kilder.

Webloggen skriver, at Apple er i fuld gang med at teste en ultratynd bærbar computer med en 15-tommer skærm.
'Vi ved endnu ikke med sikkerhed om den vil blive kaldt MacBook Air eller MacBook Pro, men vi ved at den er langt henne i testfasen,' skriver MacRumors. 'Mange forventer, at Apples designvalg hos MacBook Air-modellerne vil finde vej til MacBook Pro-maskinerne med brugen af fast hukommelse (i stedet for traditionel harddisk, red.) og fjernelsen af det optiske drev som de største ændringer,' skriver websiden.
 
17 tommer og tynd
En anden Apple-blog, TUAW, publicerede kort efter en anden historie med information om, at der ikke blot vil komme en 15-tommers maskine, men også en med en 17-tommer skærm.
Apple har fornyelig lanceret sin egen butik til køb af programmer via internettet og er på vej til at fjerne næsten al fysisk software i sine egne detailbutikker. Firmaets nye MacBook Air- og Mac Mini-computere kommer også uden dvd-drev.

Ved at fjerne dvd-drevet skubbes forbrugeren også i retning af Apples egne onlinebutikker til køb af software, musik, film og tv-serier.
Begge webblogs forventer, at de nye maskiner ryger ud på butikshylderne op til julesalget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar