mandag den 11. juli 2011

OS X Lion klar 14. juli

Ifølge flere meldinger planlægger Apple et ”overnight event” i Apple-butikkerne 13. Juli, og de plejer at give os nye produkter. 

Denne gang må vi betegne det som mere end et løst rygte. Et par af de mest indflydelsesrige Mac-sites - AppleInsider og 9to5Mac - har modtaget uafhængige meldinger om, at Apple planlægger at afholde ”overnight events” i deres butikker, så vi tror meget på, at der kommer OS X Lion d. 14. juli, når butiksdørene bliver låst op for offentligheden.

Ifølge AppleInsider vil butikkerne bruge ”natten” på at opgradere RAM’en i butikkernes maskinerne, så Lion fra morgenstunden d. 14. vil køre så smertefrit som muligt. Samme historie fortæller, at det i nogle butikker bliver muligt at komme ind og sammen med personalet downloade Lion, så man kan få en guidet tur på ens egen maskine.
Vi var flere, der havde håbet, at vi i samme ombæring ville få en ny MacBook Air, men den sag må vi tilsyneladende vente nogle dage med at få at se.

Ifølge Mac-sitet skyldes den sene leverance af de nye maskiner, at man har villet give dem den endelige version af Mac OS X Lion, før man sender dem i handlen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar