onsdag den 13. juli 2011

Lion klarer selv opdateringerne

I Lion behøver du ikke længere tænke på sikkerhedsopdateringer, dem tager styresystemet sig selv af, og så kører de ellers bare i baggrunden.

Vi sidder efterhånden helt ude på stolekanten i klar forventning om at Mac OS X Lion bliver frigivet inden for de næste 24 timer. Alt tegner til, at det bliver en ganske fornøjelig oplevelse at skifte sneleoparden ud med en stormanket løve. Senest er det kommet frem at vi i fremtiden ikke længere behøver, at tænke over om vi har den seneste sikkerhedsopdatering. Det klarer Mac OS X Lion nemlig selv ved konstant at skubbe sikkerhedsopdateringerne ind bag alle de øvrige programmer, som man har gang i på skærmen.


Hidtil har sikkerhedsopdateringerne været pakket sammen, så en opdatering kunne tage sig af mindre bugs, mens en anden kunne klare ind til flere styre problemer. Det bliver anderledes i fremtiden, hvor Apple ikke længere behøver lave nogen samlende pakke, men konstant kan sende rettelser til Lions brugere.

Umiddelbart lyder det som en endnu en grund til at købe for 179 kroner nyt styresystem, for hvem er ikke gerne fri for de irriterende pakker, og mon ikke hele systemet bliver en del mere fleksibelt og sikkert, hvis udviklerne konstant kan rette og udsende rettelser til det nye system.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar