fredag den 29. juli 2011

Er dette iPhone 5?

En helt ny Apple-gadget er blevet spottet i et tog nær San Francisco.



Et helt nyt Apple-produkt er angiveligt blevet spottet i et tog i San Francisco. Det er i alt fald hvis vi skal tro 9to5mac.com, der har publiceret ovenstående foto, som websiden fik tilsendt fra en unavngiven tipper.
9to5Mac har været i kontakt med tipperen, der fortæller, at han fik et godt kig på produktet, der på ingen måde ligner nogle af de eksisterende iPhones eller iPod Touch-modeller.

Tyndere med runde hjørner
Tipperen fortæller, at brugeren gjorde hvad han kunne for at skjule mest muligt af enheden, der så ud til at have en større skærm, afrundende hjørner af metal og en bagside, der bliver tyndere mod bunden.
Det design passer i forhold til nogle nye etuier, der netop også er blevet lækket på nettet.
Den oprindelige iPhone blev også spottet på et tog mellem San Francisco og Cupertino, hvor Apple har sit hovedkvarter. Den næste iPhone forventes annonceret til september, og Apples driftschef, Tim Cook, har i forbindelse med offentliggørelsen af Apples kvartalsregnskab fortalt, at firmaet har en stor produktlancering i september.

Dette billede som kom i omløb for et par dage siden , passer med et iPhone-design med afrundede hjørner og tyndere profil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar