torsdag den 14. juli 2011

Hvornår kommer Lion så?


Det var lidt som at vågne efter en lidt for lang middagslur, hvor man er i tvivl om, man har sovet for længe, eller om der stadig er lang tid til den der aftale. Vi havde her til morgen regnet med, at nu kunne vi endelig hente den officielle version af Lion ned til vores maskiner.

Sådan blev det desværre ikke, men hvornår mon så styresystemet kommer?
Der har hele natten igennem været gang i spekulationerne om, hvorvidt Mac OS X vil nå at komme i Mac App Store i løbet af datoen 14. juli, som længe har været rygtet som lanceringsdato for det nye styresystem.
Vi var en bunke, der havde håbet og troet på en midnatslancering i det amerikanske, men sådan skulle det åbenbart ikke være, og nu kan vi så i stedet håbe på, at Lion ligger klar til den amerikanske frokost – klokken 17-20 dansk tid.

Rygter går også på, at Apple slet ikke vil sende Lion i handlen i denne uge, men at vi skal et stykke ind i den kommende uge, før det sker. Holder det, vil vi med stor sandsynlighed både se Lion, og de kommende maskinopdateringer lanceret på én gang. Som vi tidligere har skrevet, så hedder det sig, at Apple for øjeblikket alene tilbageholder 400.000 nye MacBook Air-enheder, og sammen med de nye Mac Mini’er og Mac Pro’er, kan Apple vel ikke blive ved med at lade det være taktikken. Apple har ikke lovet noget i denne sag - på hjemmesiden hedder det kun, at Lion kommer i løbet af juli

Ingen kommentarer:

Send en kommentar