lørdag den 9. juli 2011

Tour de France på mobilen

På TV 2 har mobiltrafikken overhalet nettrafikken, når det gælder om at følge med i årets cykelløb. 

På tredjedagen i årets Tour de France tegner mobilen sig til at blive et større trækplaster end nettet, når det handler om at følge stigningerne i det franske, skriver TV 2.
Søndag havde TV 2 203.751 besøg via deres Tour-app (til Iphone og Android), mens TV 2's Tour-website, tour.tv2.dk, havde 147.678 besøg. Lørdag var forskellen endnu større: 210.829 besøg på mobilen mod 120.216 besøg på tour.tv2.dk. Forskellen skyldes ikke, at web-interessen er faldet, pointerer TV 2, i snit ligger trafikken 15 pct. højere de to første dage i forhold til sidste år. 
”Det bemærkelsesværdige er, at vi taler ekstra medieforbrug. Web er kommet endnu bedre fra start end 2010 og læg så dertil trafikken fra apps, der er markant større end trafikken på web,” siger Jan Hoffmann, der er Mobile Manager hos TV 2 Net i meddelelsen.

Den mest downloadede 

 

”Vores app er designet ud fra at kunne både stå alene og forsyne brugeren med relevant information, hvis stranden eller haven kalder, men hvis du samtidig ser vores Tour-udsendelse bidrager den til ”second-screen-oplevelsen” og styrker tv-udsendelsen med relevant information – eksempelvis omkring de enkelte rytteres placering på ranglisten og tweets,” siger Jan Hoffmann.
TV 2's Tour-applikation er i øjeblikket den mest downloadede gratis applikation i App Store i Danmark. B.T.'s Tour de France app, der også er gratis, har foreløbig lagt sig på en 10. plads.

Du kan hente TV2′s Tour de France app her
og
BT.'s Tour app her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar