fredag den 1. juli 2011

Facebook app til iPad i næste uge?

Verdens største sociale netværk kan være på vej med længe ventet app til iPad. Spekulationerne forstærkes af en bemærkning fra Facebook-chef Mark Zuckerberg, som for få dage siden sagde til udvalgte journalister, at Facebook allerede i næste uge ”lancerer noget helt fantastisk”.

Selvom Mark Zuckerberg sidste år udtalte sig ret så negativt om iPad og blandt andet sagde, at iPad bare er en computer og ikke nogen mobil enhed (se videoklip i bunden af denne nyhed), så er piben åbenbart ved at få en anden lyd.

Ifølge New York Times skulle Facebook nemlig være på vej med en app til iPad, og unavngivne kilder, som hævder at have set den omtalte app, beretter, at den skulle være virkelig lækker og blandt andet indeholde ”en fantastisk foto- og video-oplevelse inklusive høj opløsning og fuldskærmsbilleder”.

Facebooks hovedkontor ligger i Palo Alto i Californien, men derudover har firmaet et satellit-kontor i Seattle, som har særligt fokus på mobile tjenester. Og det var præcis i forbindelse med et pressemøde i Seattle-kontoret, at Mark Zuckerberg fortalte en gruppe journalister, at Facebook allerede i næste uge kommer med noget ”helt fantastisk”, som altså skulle være blevet udviklet i Seattle.

Den udtalelse har smidt benzin på spekulationerne om en kommende app til iPad, og et yderligere rygte siger sågar, at Mark Zuckerberg personligt – tidligere udtalelser om iPad til trods – har været kraftigt involveret i projektet.

Efter sigende bliver den kommende Facebook-app til iPad gratis at downloade fra App Store.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar