mandag den 17. oktober 2011

Anmelderne elsker Siri

Fredag var store iPhone 4S-dag, hvor mobilen røg i butikkerne i blandt andet USA og England. Og medierne er umiddelbart begejstrede for lille Apples nye.

Amerikanske Macworld skriver at iPhone 4S "er hurtig, har et godt kamera, fede stemmegenkendelses-funktioner og et lækkert design," og er generelt meget positive. Det samme er websitet Boy Genius Report, der også slår på hastighed, kamera og Siri.

Generelt er medierne temmelig begejstrede for Siri. Websitet Cult of Mac siger ligefrem, at Siri er den eneste reelle opdatering i iPhone 4S. Kameraet får dog også et par superlativer med på vejen. "Takket være Siri og det fantastiske kamera, er iPhone 4S den bedste smartphone gjort bedre".

Men det er ikke blot Apple-medierne, der er glade for iPhone 4S. New York Times konkluderer, at "iPhone 4S indeholder en masse fantastisk teknologi. Og noget af det føles som magi." Igen er det Siri og kameraet, der fremhævedes i anmeldelsen.

Vi danskere må vente til den 28. oktober før iPhone 4S kan købes i butikkerne. Og vi må vente endnu længere på mobilens hovedattraktion, Siri, der ikke har lært at tale dansk - og Apple har ikke givet nogen garantier for, at hun nogensinde vil lære det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar