onsdag den 19. oktober 2011

iGenius: How Steve Jobs Changed The World

For knapt 2 uger siden døde en af verdens mest innovative mænd, Apples medstifter Steve Jobs. Jobs tabte kampen til cancer i en alder af 56 år, men formåede at vinde hele verdens anerkendelse og respekt i kampen for at revolutionere både musik -, film -, telefon - og kommunikationsindustrien.

Dokumentaren ’iGenius: Steve Jobs’ har de to kendte ”Mythbusters”, Adam Savage og Jamie Hyneman, som værter og bringer interviews med en række personer, der er influeret af Steve Jobs på den ene eller den anden måde. Bl.a. tidligere Apple executives Jay Elliott og Andy Miller, sangeren Stevie Wonder og fysikeren Dr. Michio Kaku.

Discovery Channels eksklusive dokumentar tager seerne med på den professionelle og personlige rejse, Jobs har foretaget, siden han startede Apple i 1976, præsenterede den første Machintosh i 1981, revolutionerede animationsfilmen med Pixar i 1995, ændrede musikindustrien med iTunes i 2003 og skabte en hel ny måde at kommunikere på med det ultimative succesprodukt, iPhonen, i 2007.

Steve Jobs var en mand, der først og fremmest var optaget af innovativt design, men som også havde en forkærlighed for musik som medie. Hvad mange ikke ved er, at Jobs f.eks. opkaldte sit firma efter Beatles og deres Apple Records. Desuden kendetegnede det Jobs, at han gang på gang formåede at skabe et produktbehov hos folk verden over, de ikke anede, de havde.

Dokumentaren om Steve Jobs bliver sendt på Discovery Channel den 20. oktober kl. 21.00

Ingen kommentarer:

Send en kommentar