fredag den 24. juni 2011

4 ud af 10 vil have en iPhone

En ny undersøgelse af europæernes mobilønsker viser, at 40 procent hellere vil vælge en iPhone end en Android-telefon næste gang der skal investeres mobilt.
Det er analyse-bureauet Yankee Group, der har lavet en analyse af europæernes mobilvaner og ønsker, og den viser at 40 procent af de adspurgte vil have en iPhone, næste gang der skal handles mobiltelefon. Kun 19 procent svarer, at de vil købe en Android-telefon, mens det nok er lidt overraskende, set med danske mobiløjne, at hele 17 procent er klar til at kaste sig over BlackBerry og Research In Motion.

Der er stadig en del procent at kæmpe om, og er viser det sig, at Nokia bestemt stadig har en stort tilhængerskare, som troligt er klar på at købe det finske mærke. I hvert fald afslører undersøgelsen, at 15 procent vil vælge Nokia næste gang, der skal mobilhandles.

Yankee Groups undersøgelse er foretaget ved at spørge 5.000 almindelige forbrugere og 2.250 peroner, der arbejder i IT-industrien i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar