onsdag den 22. juni 2011

WiMP er klar til iPad

Den skandinaviske musiktjeneste WiMP har i dag lanceret en applikation til iPad.


WiMP til iPad kan mest af alt beskrives som en hybrid mellem desktop- og mobilversionen. Sammenlignet med WiMP-versionen til iPhone er den skræddersyet til den større skærm med et tablet-tilpasset interface, så det nu er muligt at streame musik fra tjenesten på iPaden.
Samtidig er der blevet ekstra plads til redaktionelt indhold som biografier, playlister med redaktionel tekst og anmeldelser. Den viser også relaterede artister, hvilket alt sammen skal gøre det nemmere for brugerne at opdage ny musik, som det hedder i pressemeddelelsen.
 
”WiMP til iPad giver brugerne en ny oplevelse, der samler det bedste fra desktop– og mobilversionen. iPad er en spændende platform, den er glimrende til at inspirere brugerne til at opdage ny musik i en afslappet atmosfære, i sofaen, i haven eller når man er ude at rejse. Man får også det redaktionelle indhold, playlister og offline-mode på farten i iPad-versionen,” siger Thor Martin Jensen fra WiMP i en pressemeddelelse.
 
iPad-versionen indeholder hele WiMPs musikbibliotek med mere end ti millioner musiknumre, hele det redaktionelle indhold med playlister, albumlister og søgefunktion. WiMP er tilgængelig i Danmark, Norge Sverige og Portugal, og havde i begyndelsen af maj 200,000 betalende kunder i de fire lande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar