torsdag den 9. juni 2011

'Find My Mac' med Mac OS X Lion

Tyverisikringen bliver indlejret i det kommende styresystem, og ingen Mac-tyv kan længere vide sig sikker. 
 
Det nye styresystem går iOS i hælene på rigtig mange områder og vi skal inden længe vende os til at swipe og pinching ikke kun er noget, som vi skal gøre når vi skal bladre rundt på vores iPads og vores iPhones.
 
Nu gælder det så featuren ’Find My iphone’ som med en lille omskrivning finder vej til Mac OS X Lion, når det inden for kort tid bliver lanceret gennem Mac App Store til en dansk pris på 179 kroner.

Med den nye feature bliver det muligt at finde den forsvundne Mac fra hvilken, som helst browser eller iOS-enhed. Find My Mac aktiveres gennem systemindstillingerne for mails, kontakter og kalendre, hvor man simpelthen bare giver lov til at Mac’en bliver ’tracket’.


På afstand af den forsvundne Mac er det muligt at afspille lyde, hvis nu Mac’en har forlagt sig i en bunke papir i hjemmet, og er du bange for, at den er blevet stjålet, så er det muligt at låse eller fjerne alt indhold i Mac’en. Gør du det sidste er det dog ikke længere muligt at spore computeren. Featuren er gratis, når først du har Lion og et gratis iCloud-  medlemskab.

kilde:mediamac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar