mandag den 6. juni 2011

WWDC 2011 : iOS 5

Næste punkt på dagsorden er iOS 5 



iOS 5 vil have over 200 nye features


1. Notification center. sådan som det er nu, så kan en bunke notifikationer fra push-programmer irritere, når man starter op. Det er slut med den nye feature, nu vil de blive samlet et sted.

2. News stand: Overblik til magasiner og aviser, man har på sin iOS-enhed. En række amerikanske magasinudgivere listes op. Det bliver spændende om det bliver aktuelt på det danske marked.


3. Twitter-integration, nu vil twitter være bygget ind i iOS 5 og ikke som man kender det idag, som et app. Det bliver muligt at tilføje kameraet til applikationen, så det bliver lynhurtigt at dele offline-livet med alle dem, der følger med online. 

4. Safari. Reader-delen i Safari, der meget minder om den vi tidligere har set i apps som Instapaper, og det er yderst nemt at dele web-indhold via mail etc. 

5. Reminders. En ny form for huskeliste, der gør det nemt at overskue kalenderen i lidt mindre stil.

6. Kamera. Hastigheden bliver forøget betragteligt og det  bliver nu muligt at tager billeder med volume up knappen

7. Mail.  du kan nu tilføje din modtager med drag n drop. ny søge funktion og flag indstillinger. Mulighed for at swipe inboxen ind og ud fra siden på iOS, når det ligger i en iPad. Det kommer til at minde en smule om den feature vi idag finder i Twitter for iPad.  
Og understøtter nu S/MIME.

8. Pc-Free.  Det bliver med andre ord overflødigt at have en computer, når man køber en iPad eller iPhone. Det hele kan fremover klares fra enheden. mindre Software-updates er klar til download via icloud. 

9. Game Center. det bliver nu muligt at dele billeder med dine venner,  man behøver ikke længere at gå i iTunes for at hente spil. Det hele kan klares fra Game Center

10. iMessage. lad og bare kalde det MSN Messenger, på tværs af apple enhederne.


11: AirPlay-mirroring - Wifi-sync til iTune. Det er automatisk synkronisering af din iPhone, når du tilslutter den netværket og sætter telefonen i opladeren om aftenen. 

iOS 5 er klar til efteråret og det kommer til at understøtte iPhone 3GS, iPhone 4, iPads og 3. og 4. gen. iPod Touch 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar