mandag den 21. november 2011

Airbag til din iPhone?

Har du en iPhone? Har du nogensinde smadret glasset på din iPhone? Det sidste spørgsmål var retorisk: medmindre du hedder Erik, vil du før eller siden komme til at tabe din telefon på en sådan måde, at glasset splintrer, og du skal afgøre med dig selv, om du vil reparere glasset, eller blot vente til den næste model kommer og så tage det derfra.

Det ved Apple godt. Derfor lavede de med iPhone 4 glas på BÅDE for OG bagside: dobbelt så stor sandsynlighed for, at du kommer til at smadre noget glas på din telefon hurtigere. Nu lader det dog til, at Apple vil forsøge at afhjælpe deres kunders lettere destruktive omgang med deres produkter: i et nyt patent indgivet af Apple er der blevet indbygget noget der minder om en airbag under skærmen?

Idéen er at indsætte en stødpude under glasset i skærmen der består af en “liquid based micro inflatable bladder” der skal fungere lidt som en airbag & forhindre skærmen i at smadres når du taber din iDevice.

Blæren er øjensynligt designet til at fyldes på et splitsekund når accelerometeret registrerer en bevægelse den fortolker som et fald. Materialet til denne stødpude må antages at være noget visko-elastisk materiale à la silikone, gummi, skum eller lignende.

I en drop test udført i sidste måned, kom iPhone 4S ind på en andenplads efter Samsung Galaxy S2 - så der er plads til at forbedre iPhonen? Dog skal den jo ikke forbedres så meget så AppleCare+ eller TeleCare går rabundus grundet manglende kundehenvendelser...


.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar