søndag den 20. november 2011

Rygte: iPhone 5 med større skærm og tykkere iPad 3


Ifølge nye rygter så bliver iPhone 5 højere, iPad 3 tykkere og MacBook Pro tyndere.

iLounge har skrevet en ægte rygtenyhed hvor de opremser en række de nyheder som de har hørt skulle blive ændret i 2012 i forbindelse med at Apple vil opdatere produktlinien. Rygterne er meget tynde og unuancerede og du skal derfor ikke tage dem for andet det de er, nemlig rygter.


Nye rygter tyder på at Apple arbejder på en ny iPad 3 med dual LED Backlight.

Skærmene skulle levere langt bedre kvalitet og gøre det muligt for Apple at nå en opløsning på 2048 x 1536 pixels. De nye skærme skulle dog også gøre iPad 3 0,7mm tykkere end iPad 2, men tyndere end den originale iPad.

Udover en tykkere iPad 3, så skulle Apple arbejde på en højere iPhone 5, som frigives til sommer.


Den nye iPhone 5 skulle få en 4″ skærm og på grund af den større skærm har Apple gjort iPhone 5 ca 8mm højere. Der er ikke nogle rygter omkring udseendet bortset fra at dråbedesignet er droppet og at den kommende iPhone 5 også ventes at få en metalramme.

Derudover forventes iPhone 5 at få en quad core A6-processor for at kunne konkurrere med blandt andet de nye smartphones og tablets med Tegra 3.


Sidst er der rygter omkring helt nye udgaver af MacBook Pro, der ventes præsenteret i 2012. De nye MacBook Pros ventes at blive tyndere og dermed for første gang i flere år få et helt nyt design. Om det så betyder mere MacBook Air-design eller noget helt nyt til Apples pro-notrebooks, vides ikke endnu.

Rygtet omkring nye MacBook Pros med helt nyt og tyndere design er tidligere omtalt i flere andre rygter, der også hævder at Apple vil ændre design på en del produkter i 2012. Blandt andet skulle Apple udvikle en tyndere 15″ MacBook Pro eller MacBook Air.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar