fredag den 4. november 2011

Apple på vej med ny iPad - men ikke en 3'er

Apple er på vej med en ny iPad, lyder det fra Apples asiatiske underleverandører, der leverer komponenter til Apple, som typisk får sine apparater samlet på de store samlefabrikker i Taiwan og andre steder i Asien.

Ifølge techmediet Digitimes er Apple således ved at forberede den næste udgave af den vældigt populære tablet-computer, iPad.

Masseproduktionen af den nye udgave vil snart blive indledt, og ifølge Digitimes vil den nye iPad se dagens lys i butikkerne til marts næste år.

Det vil stemme overens med Apples nuværende cyklus for iPad, hvor selskabet sigter efter større ny-lanceringer hver 12. måned.

Der vil angiveligt blive tale om en større opgradering af iPad 2 og altså ikke en helt ny model i form af en iPad 3. Ifølge Digitimes planlægger Apple lanceringen af en iPad 3 i efteråret 2012.

Angiveligt bliver forårets kommende iPad allerede af nogen omtalt som 'iPad 2S. Den vil blive tyndere og få længere batteri-levetid end den nuværende iPad 2, hedder det.

Digitimes skriver dog, at Apple for tiden ikke har nogen særlig grund til at skynde sig med at få en opdateret version af iPad 2 på gaden, da salget af den nuværende iPad stadig er forrygende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar