torsdag den 3. november 2011

Apple erkender, at der et problem med batterilevetiden

Synes du at batteriet suges tomt lige lovlig hurtigt på din nye iPhone 4S? Du er ikke alene. En del brugere har klaget over, at Apples nye mobil bruger mellem 10-15 procent af batteriet i timen, selv når mobilen er helt inaktiv.

Nu erkender Apple så, at der er et par såkaldte ’bugs’ i iOS5-operativsystemet, der kører på iPhone 4S, og som fornyelig også blev frigivet til iPhone 4, iPhone 3GS samt iPad, iPad2 og iPod Touch.

Et lille antal kunder har rapporteret en batterilevetid, der er kortere end ventet med iOS5-enheder, siger en talskvinde fra Apple. ’Vi har fundet et par bugs, der påvirker batterilevetiden, og vi vil frigive en softwareopdatering indenfor få uger.’

Apple pralede ellers af batterilevetiden i iPhone 4S, da mobilen blev præsenteret for omverdenen den 4. oktober.

Firmaet er allerede klar med en betaudgave af iOS5-softwaren, der er blevet sendt ud til betatestere. Den kan dog ikke downloades og installeres på din mobil med mindre du har en udviklerkonto hos Apple.

Det er derfor nok en god ide, at tage en oplader med i tasken de næste par uger mens du venter på softwareopdateringen fra Apple.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar