onsdag den 11. januar 2012

Dansk babyalarm til iPhone lanceres i Las Vegas

Dansk babyalarm introduceres på verdens største forbrugermesse i Las Vegas. BabyPing, hedder det trådløse kamerasystem, der kommer på hylderne i Danmark og England til februar.

Med 3100 firmaer og 20.000 nye produkter fordelt på et areal svarende til 37 fodboldbaner er der nok at vælge imellem på verdens største gadgetmesse, som for tiden afholdes i Las Vegas. Men hos det danske selskab Y-Cam håber man, at casinobyen er det helt rigtige sted at lancere ... en babyalarm.

Selv om valget af en elektronikmesse afholdt 'city of sin' som premiereby for en sladrehank til babysengen, er der mening med galskaben. For alarmen med navnet BabyPing fungerer ved hjælp af mange unge forældres foretrukne gadget - iPhone, iPad eller iPod touch.

Med BabyPing kan forældre med en gratis app nemlig både høre og se babyen på deres iOS-enhed.

- Vi oplevede, at vores kunder forsøgte at bruge vores kameraer til at overvåge deres børn. Derfor gik vi i gang med at udvikle denne revolutionerende babyalarm med udgangspunkt i de bedste funktioner fra vores egne kameraer, fortæller medstifter og adm. dir. for Y-Cam i Danmark, Sheng Tang.

BabyPing kobles op på hjemme Wi-Fi’en og bruger ikke yderligere internet-streaming. Hvis barnet græder, giver alarmen forældrene besked. Og det samme er tilfældet, hvis Wi-Fi forbindelsen bliver afbrudt eller iOS-enheden kommer udenfor rækkevidde.

Der er endnu ikke sat pris på alarmen, der kommer i handlen i løbet af februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar