mandag den 30. januar 2012

Nye iDocks fra Sony

Sony præsenterer i den kommende tid fire højttalerdocks til ejere af iPods, iPhones og iPads. Og der er i følge Sony kræset ekstra for lydkvaliteten.

Du kan enten docke din iPod, iPhone og iPad på traditionel vis, eller streame musikken trådløst via AirPlay eller Bluetooth.

Flagskibet hedder RDP-XA900iP og er opgivet til at levere i alt 200W effekt til de indbyggede højttalere. Designet er i børstet aluminium med afrundede kanter.

Der er tale om et 2.1-system med to tovejs-højttalere (20 mm. diskant og 70 mm. bas) og indbygget subwoofer. Effekten leveres af en digital S-master-forstærker. Der er angiveligt 25 watt til hver diskantenhed, 25 watt til hver bas, og 100 watt til subwooferen.

Det lille kabinet sætter fysiske begrænsninger for lydgengivelsen, men Sony har trukket en række teknologiske kaniner op af hatten for at hjælpe på det. Subwooferenheden får et tilskud i bassen fra to passive slavebasmembraner. Og i stedet for traditionelt ophæng er enhederne udstyret med et system baseret på magnetisk olie. Og en digital signalprocessor (DSP) sørger for at rette op på mangler i perspektiv - og i lydkvaliteten på musikfilerne, der afspilles.

RDP-XA700iP følger samme design som sin storebror, men er udformet i et mere kompakt design med en effekt på 60W. I forhold til storebroderen mangler også Bluetooth.

Bluetooth er der til gengæld i den lidt mindre RDP-XF300iP (40 watt samlet forstærkereffekt), som er kompakt nok til at have med sig. Et indbygget batteri giver desuden seks timers afspilning hvor som helst. Er batteridrift ikke et krav, har den mindste RDP-X200iP tilsvarende specifikationer, men til en lavere pris.

De to topmodeller RDP-XA900iP (4.899 kr.) og RDP-XA700iP (3.799 kr.) kan købes fra marts 2012. RDP-XF300iP (2.699 kr.) og RDP-X200iP (1.599 kr.) er i butikkerne i maj måned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar