torsdag den 5. januar 2012

Tidligere medarbejder afslører: Apple kommer med 50" Fladskærm

En tidligere medarbejder hos Apple afslører overfor den amerikanske avis USA Today, at firmaet er i fuld gang med at udvikle et flad-tv, men at man møder modstand i mediebranchen.

USA Today skriver, at avisen har været i stand til verificere, at kilden til historien har arbejdet i den division hos Apple, der har ansvaret for firmaets Apple TV-boks.

Apple forsøger at få aftaler på plads, der vil gøre det muligt for brugerne at købe adgang til enkelte kanaler eller live tv-udsendelser, men de etablerede spillere i branchen er ifølge USA Today mere interesseret i at sælge store, dyre kabelpakker til forbrugerne i stedet for at gøre det muligt kun at købe adgang til enkelte kanaler.

Designchef har prototype under lås og slå
På trods af Apples problemer med at sikre sig de fornødne rettigheder, så har firmaets designafdeling allerede lavet en prototype et flad-tv med indbygget Wi-Fi. Kilden fortæller til avisen, at Apples designchef, Jonathan Ive, har en prototype af et 50-tommer flad-tv stående i sit topsikre designstudie.

Kun en lille indviet flok hos Apple ved hvordan firmaets prototyper tager sig ud, men det har ikke forhindret Guilherme Martins Schasiepen i at forestille sig, hvordan et flad-tv fra Apple kunne tage sig ud. Tjek hans tegninger på mandens Flickr-side her!

Apple-grundlægger tror på rygterne
I biografien om Steve Jobs fortæller den nu afdøde Apple-grundlægger om sin tv-vision: 'Jeg vil gerne skabe et integreret TV... Det vil være perfekt synkroniseret med alle dine enheder og med iCloud ... Det vil have den enkleste brugerflade du kan forestille dig. Jeg har endelig knækket koden.'

Det ser dog ud til, at et flad-tv fra Apple først vil kunne nå ud i butikkerne om et års tid, for ifølge eksperter, der følger med i markedet, så er der ingen tegn på, at Apple har bestilt store skærmpaneler til en eventuel tv-produktion.

En anden Apple-grundlægger, Steve Wozniak, udtaler til USA Today, at han tror, at Apple snart vil lancere et flad-tv: ’Jeg forventer at Apple vil gøre et forsøg,’ siger han. ’Jeg forventer, at stuen forbliver centret for underholdning i hjemmet, og det berører alle de produkter, som Apple allerede laver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar