torsdag den 29. september 2011

Apple åbner flere butikker

Mens mange store kæder lukker butikker på grund af svigtende omsætning, forholder det sig lige modsat hos Apple, her åbner de flere og flere selvstændige butikker, og endnu flere shop in shops.

Her i landet er der endnu ikke åbnet en officiel Apple butik, hvor det tætteste vi kommer på, er Shop in shop hos blandt andet Fona, og så Humac butikkerne, der dog ikke er ejet af Apple.


Der går dog næppe lang tid inden, at der begynder at dukke Apple butikker op i de største byer, ligesom det er tilfældet i resten af verden. I Paris har Apple eksempelvis netop åbnet deres 9. butik i den forgangne uge. Og det var ikke kun Paris, der fik endnu en Apple Store.

Alene i sidste uge åbnede Apple nemlig hele 7 butikker. Udover den i Paris, blev der også åbnet en ny i Hong Kong, Shanghai men der også var blevet plads til nye i Italien, Australien, Canada og i USA.

I Australien havde Apple allerede 12 butikker i forvejen, i Canada er der nu 22,  alligevel var der flere hundrede mennesker i kø til åbningen af den nye butik, ligesom det var tilfælde ved de andre åbninger. De nye butiksåbninger hænger givetvis også sammen med, at der snart skal sælges iPhone 5. Og jo flere butikker, jo flere er der til at tage sig af de millioner af mennekser, der må forventes at ville have fingrene i den kommende smartphone.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar